Rataskaevu 22, Tallinn

10123, ESTONIA

VARAUKSET

Puh:  +372 630 7898
Email:  table@oliver.ee

AUKIOLOAJAT

MA-TO 11:00-22:00

PE-LA 11:00-23:30

SU 12:00-22:00

TERVETULOA RAVINTOLAAN OLIVER!

Tervetuloa Ravintolaan Oliver!

Ravintola Oliver sijaitsee Tallinnan Raatihuoneen Torin läheisyydessä, osoitteella Rataskaevu 22. Ravintolan löydät helposti kadulla seisovan maskottimme kohtalta, joka on aina hyvällä mielellä ja odottaa vieraaksi juuri Teitä! 

Ravintola Oliver on pihvi- ja seurusteluravintola. Ravintolamme tärkein tavoitteemme on laadukkaat raaka-aineet ja erittäin korkean asiakastyytyväisyyden ylläpitäminen. 

 

Erinomaisen palvelun lisäksi ravintolastamme saa parhaista raaka-aineista alusta asti valmistettua maukasta ruokaa ja tarjontaa löytyy varmasti jokaisen makuun.

Erikoisuutemme on ruokalistamme tarjonta, josta asiakas voi itse koota haluamansa ruoka-annoskokonaisuuden. Tarjolla on reilunkokoisia pihvejä sekä laaja lisukkeiden ja kastikkeiden valikoima.

Ruokalistalta löytyy myös herkullisia kala-, pasta- ja kasvisruokia sekä naposteltavaa pieneen nälkään. 

Kaikki lapsiasiakkaat toivotetaan myös tervetulleiksi, sillä Oliverissa lapsiystävällisyys on itsestäänselvä osa hyvää asiakaspalvelua. Samoin erikoisruokavalioita noudattavat asiakkaat huomioidaan hyvin, sillä lähes kaikki ruoat ovat saatavilla myös joko gluteenittomina tai laktoosittomina.

Asiakaspaikkoja: 100.

Tervetuloa vieraaksemme tunnelmalliseen ravintolaan Oliver!